i can really use a wish right now

Under tiden jag inte skrivit här har jag gått och dragit på mig en rejäl förkylning. Vilket jag inte är allt för glad åt.
Hoppas jag hinner bli frisk till studenten och balen, vill ju inte gå där och nysa och typ rinnande snor från näsan!
+ att nu kan jag inte gymma eller ens gå och powerwalka, fatta vad hemskt jag HATAR att vara sjuk, brukar ju inte vara så sjuk ofta, men då jag väl blir sjuk så ligger ja i 40 graders feber och är helt utslagen. Sist jag hade feber låg jag i 41 graders feber, såg svart/vitt och min hörsel ökade dubbelt så mycket en blomfluga lät som en humla i mina öron, sjukt va?
Okej nu kanske jag skrev lite mycket om att ja är sjuk, men de är väl för att ni ska tycker synd om mig, right? ;)

Förövrigt var det sista dagen på brandstationen, känns åt helvete, har ju haft det hur kul som helst där!
Kanske man söker in som sommarvikarie där nån sommar, skulle vara skoj!

Nu är det bara 2 veckor kvar tills jag står på flaket och skriker "FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA! " Kan inte fatta att jag går ut skolan, förhoppningsvis får jag jobb efteråt så jag kan flytta och starta om på nytt. Planeras in en utlandsresa i höst också, + att jag ska inskaffa mig en vovve!

Nu ska jag gå och äta godis och invänta att johan kommer,
ha det bra!


ett nytt kapitell

Idag är en sån dag som jag känner mig deppig.
Sitter och tänker tillbaka på tiderna som passerat och inser allt jag gått misste om.

Varför ska personer ändras och varför ska man helt plötsligt få bekymmer som tynger ner en.

För 5 år sen då gled man ju bara runt helt utan problem och man hade absolut inget att bekymmra sig om.

Men vinden vände och gav mig rejäl motvind, som tillslut sakta gav vika och jag säger inte att allt går galant nu, men det känns bra att studenten är nära och jag kan börja om på nytt, gå min egen väg och framförallt få klara mig på egen hand. Ska förhoppningsvis flytta. Skulle vilja bosätta mig i Luleå, jobba ett tag där och sen plugga vidare till det som intresserar mig!

fy vad deppigt inlägg detta var,men ville få ut det genom att skriva, har inte personerna vid mig som har upplevt dessa år med mig som jag skulle kunna förklara åt och minnas alla tokigheter.

Nä vet ni? Nu ska jag gå och väcka gubben som somnade 19.00, och vi som skulle ha fredagsmys!
Ha det bra!

 


i can make your bedrock

Var grymt skönt att ligga ute idag i solen, dock var humlorna helt galna i mina blommiga bikinitrosor så fick inte vara ifred, skrek, flaxade med armarna och sprang iväg ett antal gånger, jävla småkryp!
Fick mig iallafall lite färg på magen, de är de enda stället jag blir brun på typ.

Ska cykla in till kalix och sola en sväng tror jag, behöver bli brun till balen, inte snyggt att gå där som en och annan blekfis! Förhoppningsvis fördelar sig färgen efter jag solat så jag blir över hela kroppen! :P

Nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa in mot kalix!


hot hot hot

Att cykla till skolan & tillbaka i svarta byxor och en svart adidaströja kanske inte var dagens smartaste. Kom hem helt sjöblöt i svett minst sagt det rann på ryggen och mellan tuttarna, lagomt mysigt eller?

Ska snart gå och lägga mig i solen ett tag för första gången under dessa dagar solen varit framme, kanske är på tiden att jag gör det. Måste även in till kalix igen klockan 3. Ska och se vad jag ska ha för uppsättning på balen och hur mycket det kommer kosta osv.

Ska försöka göra bort nå uppgifter i ivn, nk och idrott b senare ikväll så jag inte behöver fundera över dom, då har jag bara;
  • Ett dataprov
  • 3 samhällsprov
  • Nationella i matte
Så efter jag gjort bort dessa kan jag bara slappna av, har varit så stressad sista tiden så ska bli skönt att lyfta bort en börda från mina axlar!

Nä vet ni, nu ska jag gå ut och lägga mig i solen ett tag!
ha det bra!


om jag hade pengar ..



Alltså ge mig!
Har börjat gilla Ed Hardy som fan nu deras kläder är fan helt awesome!
Om du läser de här Johanna så kan du köpa skorna & en keps till mig i studentpresent, SNÄLLA? :)

Ska snart bege mig mot gymmet, blir nog ben & rumpa idag, sen en promenad senare ikväll. Kanske man far och solar också är hemskt blek nu, behöver få en bränna till balen med!

Satt förövrigt nyss och kollade på tatueringar och jag vill ha nån text som är betydande för mig men jag vill hitta nån riktigt bra som jag vet att jag inte kommer ångra! Får leta & fundera!
Men nu ska jag faktiskt bege mig mot gymmet!
ha det bra!

this is the last straw


'You had me crawling for you honey
And it never would've gone away no
You used to shine so bright but
I watched all of it fade'


i remember your smile and how we cuddle in the night

Var ett tag sen uppdatering. Kan säga att träningen jag skulle hålla gick åt pipsvängen, så jag orkar seriöst inte bry mig. Ska bli ett fetto till sommarn, kommer ändå inte hinna bada eller nånting eftersom jag ska jobba hela sommaren.

Har hänt en hel del under den vecka jag varit frånvarande.

- Jag har gått ut i praktik idag och det känns jobbigt, eftersom jag har skolarbete som måste hinnas göra innan betygen sätts.
- Jag har insett att studenten är snart här!
- Jag har insett hur mycket jag saknar tiderna för ca 4 år sen
- Jag.... jag vet inte har så mycket som jag vill skriva här men får inte ut det.

Var väl en lite små deppig lista förutom studenten, men jag har så mycket på mitt hjärta som jag vill få ut men som inte går, och vill klargöra saker för mig, för just nu är det måånga hinder i min väg, men jag ska klara det.

Nu ska jag ringa johan och höra om han har kommit hem, och sen sätta mig på cykeln och trampa i motvind till han. Ska ta en lååång och varm dusch och sen blir det sängen för hela slanten, är dödstrött!



hard work!

Gårdagen var väldigt rolig, fick mig många goda skratt vilket syns på bilderna som så småningom kommer att dyka upp på facebook och även här. Blev inget hotellet för min del, men de var likerst var helt slut av "sugleken" som vi roade oss med en stor del av kvällen. Misstolka inget nu. Som sagt bilder kommer i veckan så får ni se vad jag menar!

Kvällen kommer att spenderas med Johan, Jesper & Fredrik samt en film. Ska bli grymt skönt, orkar inget annat än att se en film.

Förresten har jag nämnt att jag börjar hårdträningen inför studenten/balen och beach 2010 imorgon, hehe.
Kan ju inte se ut som en fläskig flodhäst heller, så imorgon ska jag gå en powerwalk innan frukost, sen iväg till skolan och boka biljetter till balen och efter det blir det gym. Blir ett tufft benpass, ska vara så slut att jag nästan måste krypa ur gymmet!

Veckans träning kommer se ut såhär;
Måndag: powerwalk (innan frukost), gym ( ben, rumpa ) + mage
Tisdag: powerwalk (innan frukost), pilates + mage
Onsdag: powerwalk (innan frukost), gym ( rygg,mage )
Torsdag: powerwalk (innan frukost) Spinning + mage,rygg
Fredag: powerwalk (innan frukost) gym ( biceps,triceps, bröst)
Lördag: VILA
Söndag: promenad

Ska försöka hålla det så gott som det går. Det jag tvekar på att jag inte kommer hålla är powerwalken innan frukost.
Jag är absolut ingen morgon människa så det kommer bli grymt tufft!

Snör även upp en bild som får mig sjukt motiverad till att träna, grymt snygg tjej förövrigt!
Tror även den uppskattas av de manliga läsarna ;)


p-p-p artyyy

Har vaknat för en timme sen ungefär. Ska hoppain i duschen och försöka välja vad jag ska ha på mig ikväll. Är alltid ett stort problem jag har, får gräva ut hela garderoben innan jag hittar någonting!

Mamma håller på att laga nått kött så de är klart tills jag ska fara till kåkå. Tippar på att det kommer bli en great kväll, ska försöka ta många bilder, men brukar vara rätt så dålig på den fronten.

Nu ska jag gå och packa ner lite kläder tills jag ska fara.
Ha en bra kväll, det ska jag ha iallafall!

älskar min johan över allt annat ♥


RSS 2.0