i'm gone

Hejhej! Idag tog jag faktiskt en paus från renseriet. Vilket känns jävligt skönt, så jag får ta det lugnt för en gångs skull. Hade ju planerat in att ta en promenad då, men har glömt mina skor hemma .. Vilket sög balle.

Ska iallafall snart göra några varma mackor åt mig och Johan, sen lägga oss och se tv kanske.
Finns ju dock inte så mycket att göra. Nåväl, ska kolla om det finns någon bra film att ladda ner.
                                                                         
                                                                                                                                                          /jessica

smack that

Gårdagen var väldigt lyckad, fick oss en hel del skratt, bilderna ligger uppe på facebook så ni vet ;)



/jessica

rensa, rensa & rensa ..

Har just kommit hem från att ha varit och rensa löja, kommer förmodligen inte uppdatera här så ofta under denna månad eftersom jag åker på skolan, sen skyndar jag mig hem och äter och stressar iväg till nyborg och kommer hem kanske 23.30 och då går jag och sover dirr! Nu ska jag gå och duscha sen krypa ner med älsklingen!
/jessica

Måndag

Godmorgon! Har just tagit på mig kläder och ska snart gå och äta, är grymt sugen på juice fast det har inte Johan hemma :/ ATTANS!

Ska och gymma nu på morrn, klockan 9 var det bestämt, och jag är absolut inte så pigg på det.
Måste försöka få Johan att kliva upp och fara på skolan den slökorven!

Nå iallafall nu måste jag äta!

/Jessica

turn your lights down low

Hejhej! Har just legat och sett " den magiska leksaksaffären", haha den var faktiskt jävligt bra ;D
Sov hos matilda inatt men hon var tvungen att fara och jobba på morrn, så det vart en tidig morgon för mig idag.
Igår så bastade vi och bakade kladdkaka och satt och pratade om allt. En rolig och chill kväll om man säger så.

Sitter och väntar på att Johan ska komma hit, har inte sett han på 3 dagar typ. förutom igår så jag for och lämnade nyckeln åt han, men det gills inte.

Ska även mest troligt klämma löjja ikv, beror på om han ringer, men ska nog ringa han lite senare.

Försöker även få kåkå på gymmet imorgon vid 9-10 tiden men det verkar hon inte vilja så man kanske far själv då. Nu ska jag gå och äta någonting, kanske man gör sig varmchoklad med grädde och riven choklad på?;)


/jessica


knock you down

Har alldeles just duschat och sitter nu och väntar på mat. Måste till kalix en sväng och lämna nyckeln till Johan, och så ska jag köpa han en kladdkaka. Blir nog att köpa lite gott till mig med. ;)

Ikväll ska jag och basta och äta massa godsaker och se film, det ser jag emot en hel del!
Måste även ringa rensar gubben och höra om jag kunde komma och rensa, för det börjar ju trots allt imorgon.

Nä nu ska jag gå och äta nå mat, sen bege mig in mot kalix!
/Jessica

sammanfattning

Tänkte att jag skulle berätta hur hajken har varit, fast bilderna lägger jag upp en annan dag.
Men iallafall så klockan 08.30 gick bussen från skolan och vi begav oss mot korpikå hållet, minns inte vars vid skulle men långt ut i skogen iaf. Vi började promenera och promenera och vi kanske var framme vid stället där vi skulle campa vid 3 tiden var det nog. Då hade vi gått ca 1 mil, dock stannade vi efter varje km typ, och även på en lunch.

Då vi kom fram till stället vi skulle campa på slog vi upp vårat tält och började laga mat. Mitt i allt så började det regna så jag, Kåkå, Jesper & Jonas satte oss i vårat förtält och lagade mat, blev riktigt smarrigt!

Sen så gick vi över till Jesper & Jonas tält och var sociala. Jag och Kåkå var väldigt trötta så vi skrattade och ALLT! Stackars Jonas fick inte sova. På kvällen då det blivit kolsvart ute skulle vi leta reflexer med en kompass och ficklampa, trodde det skulle vara skitsvårt, men det var jättelätt och rätt så roligt. Men dock stannade pojkarna vid varje reflex "station" och skrämmde skiten ur oss, så det var lite mindre kul, men skratta gjorde man.

Efter det så gick vi i tältet och skulle sova eftersom vi skulle börja gå klockan 9 nästa dag. Jag och kåkå bar över våra sovsäckar till Jesper & Jonas tält eftersom skulle man ha sovit 2 och 2 skulle man seriöst ha fryst ihjäl! Så alla som var och campa tryckte in sig 4&4 i tälten. Innan vi somnade fick vi oss många goda skratt av Jonas, haha!

Klockan kanske var 11 då alla andra somnat, men jag kunnde verkligen inte sova, kanske slummrade till 1 timme då och då, men då vi vaknade fick man typ en shock för att det var så jävulskt kallt. Var ungefär -7 ute var frost i och utanför tältet. Trodde seriöst jag skulle frysa ihjäl! har aldrig någonsin frysit så mycket under hela mitt liv. HUJJA! Men vi överlevde iaf, och klockan 8 klev vi upp för att packa ihop tältet och våra saker.

Då vi hade börjat gå ville jag bara hem, det var kallt och man var helt mörbultna. Efter vi kommit fram dit bussen skulle hämta oss satte vi oss och lagade mat, blev köttbullar & mos för min & kåkås del.
När bussen kom slängde jag in väskan och satte mig i bussen och det var grymt skönt att slippa gå något mer.

Då jag kom hem la jag mig under täcket och slog på tvn, och bara slappade. Sen klokan halv 9 gick jag och la mig, och somnade direkt jag la mig, så nu känner jag mig rätt så utvilad. Tyckte att det var väldigt roligt under hajken även fast det var kallt var det värt det. Men ni som ska campa nästa gång, ta med er jävulskt med kläder!

Idag blir det nog att umgås med Regina och Matilda, kommer bli najs!

Nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig, sen tro ja att jag ska lägga mig och se någon film.

/Jessica

Hajk

Nu drar jag iväg på hajk och kommer hem på fredag!
Sov så skönt i era sängar medans jag ska sova på ett liggunderlag i ett tält .. mm PUSS!


in your eyes

                        i know you'll ask me to hold on
                       and carry on like nothing's wrong.

a


Give me a call

Tjo! Har just varit hemma och hämtat nå kläder samt varit på ica och handlat bananer & en kladdkaka till min kära gottegris Johan.

Måste läsa igenom något häfte från sjukvården, sen ska jag lägga mig och se tv eller en film, är otroligt trött så jag ser verkligen fram emot att få sova sen!

Hurtiga jag ska även på gymmet imorgon efter skolan, blir nog att träna mage och rumpa tror jag nog, bara jag inte får världens träningsvärk till på Torsdag då vi ska på hajk, det skulle vara mindre kul ..
Fast sånt är livet, ska förde köra ett hårt pass imorgon.

Nu ska jag äta en banan och plugga lite, vi hörs!
/Jessica


all the above

Imorrn har jag sovmorgon till 12, fuck najs! Och som ett plus på kanten ska jag fara och äta på lyktan med kåkå imorrn, fasiken så mumma!

Ska strax gå och lägga mig så jag är rätt så pigg imorgon. På torsdag åker eller rättare sagt gr jag iväg på hajk med idrott B, vi ska gå 14km, med världens packning sen tälta. Tror det kommer bli rätt så kul faktiskt, fast att sova med mössa och underställ gör man ju inte varje natt. Men tror det blir najs. Kommer iallafall hem på fredag!
OCH hoppas hoppas HOPPAS att det inte regnar, då lär jag bli måttligt jävla less!

Nåja, nu ska jag be älsklingen komma och sova, att ha en varm kropp bakom sig som håller om en är bland det mysigaste och skönaste jag vet :) Älskar dig gubben


S ö n d a g


PUSS!  erkänn att vi är lite soeta, speciellt kåkå ;)


L ö r d a g

Hejhej! Sitter här inlindat i täcket som jag har suttit i hela dagen typ. Finns inget att göra.. Min sötnos är och lanar, och alla andra är upptagna, men blir nog iallafall film ikväll med matilda!

Ska hoppa in i duschen nu strax sen ta mig nå mat i magen, och kanske jag går och städar mitt rum .. Ser inte golvet för att har i stort sett hela min garderob på golvet .. inte så kul att städa!

Vet inte vad mer jag ska skriva, skriver nog mer ikväll eller i morgon!
Puss!

/jessica


T o r s d a g

Hejhej! Har just varit hem och hämtat nå kläder som jag kan ha på skolan imorrn. Sitter just nu och ser idol och snokar runt lite mellan reklamerna.

Är riktigt jävla trött så ska nog gå och sova relativt fort efter idol har slutat, börjar klockan 8 imorrn och går till 3 tror jag. Behöver verkligen få sova ut lite, idag var jag så trött så jag gick och asgarvade hela dagen. Minst lämpligt var att jag,kåkå,jonas & jesper bröt ut i skratt mitt i ett möte vi hade om idrott b, och självklart kunnde jag inte sluta skratta det bara sprutade tårar ur ögonen på mig, trodde allvarligt jag skulle dö i skratt, så mycket har jag inte skrattat på LÄNGE! haha, men så kan det gå!

Nu börjar idol så nu ska jag lägga mig i sängen och se det igen, sen gå och lägga mig med baby ;)
/Jessica


En sån vill jag ha i mitt skåp! :)

O n s d a g

Har just kommit till Johan och ska strax hoppa in i duschen. Har ätit en pizza idag igen och det känns rent ut sagt förjävligt! ;p Jag skulle ju vara nyttig & träna mycket men inte har jag varit på spinningen ... Men ska iallafall och träna imorrn efter skolan, så får väl köra ett hårt pass då.

Vill förövrigt ha en klänning från nelly, ska försöka förhandla med min mor och höra om hon vill bidra någon slant.
Skulle behöva nya skor också .. Nåja, nu ska jag duscha sen typ sova? ;o

/Jessica


F a i l


M å n d a g

Hejhej! Sitter hemma och har just ätit bullar, var nyss och solade vilket var välbehövligt, skönt om inte annat!
Ska snart fara till Johan, måste bara vänta tills mamma ska hämta syster från jobbet.

Ringde förövrigt rensar gubben, och jag fick plats och kommer att åka till Nyborg nästan varje dag, g r e a t .. Just nu skulle det vara grym bra med körkort, men är ju dock ett tag tills det blir av, måste börja övningsköra lite mer har knappt orkat men det ska jag försöka göra mera.

Måste även försöka plugga bort svenskan jag har kvar, och lite annat jag måste göra klart. Har en tendens till att skjuta upp läxorna till sista sekund, men ska försöka ändra på det!

var även på gymmet idag för typ första gången på 4 månader. Gick förjävligt tungt, men ska försöka komma igång med det igen, veckans tränings schema för mig är nästan fullspäckat,

Tisdag: Spinning
Onsdag: Gym
Torsdag: Spinning
Fredag: Kanske gym  

Fy vad hurtig jag är, nästan så att jag förtjänar ett pris av hurtighet ;)
Haha, nog om det! Nu ska jag gå och packa nå kläder jag ska ha imorrn, sen börja fara! 
/Jessica

 


T r ö t t

Fyfan så kämpigt det var att kliva upp på morgonen även fast jag sov en timma längre än vanligt, men det känns som om jag skulle kunna somna här sittandes .. Har religion kunskap på morgonen och jag kommer allvarligt dö ..
Funderar även på om man ska fara och ta en pizza på buffe till lunch det skulle sitta grymt bra i magen!

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen packa gymkläderna och sedan gå till bussen.
/Jessica

S Ö N D A G

Har äntligen fått mig en design till bloggen! Min kusin var så snäll och ville göra en så det var GREAT!
Ska snart ta mig en lång dusch, sen lägga mig och se någon film.

Har sovmorgon imorgon tills 09.50 och det ska bli extremt jävla skönt att sova lite längre än vanligt! Ska på gymmet imorgon efter jag slutar, vilket var ett himmla bra tag sen! Sen spinning Tisdag & Torsdag som vanligt! Men nu ska jag be gubben komma och duscha med mig sen film & mys!

/Jessica


lördag

Sitter just nu och lyssnar på Takidas nya album ' The darker instinct ', finns vissa låtar som är väldigt bra, fast albumet var ju ingen jätte höjdare, men men! Sitter här i morgonrock och har snokat runt på lite bloggar. Ska och äta hos mormor klockan 4, sen blir det att baka bullar!! Fyfan så gott, har riktigt längtat efter att få äta nybakta bullar + ett iskallt mjölk glas! Blir att bara ta det lugnt senare ikväll också, var inte så sugen på fest som jag var i söndags, så blir en skön hemmakväll istället med älsklingen :)

Igår hade jag och johan våran 2 års dag, så vi gick och åt på kina, sen tände vi massa ljus och bara låg och mös hela kvällen. Jätte mysigt var det!

men nu ska jag gå och ta på mig nå kläder sen får jag se vad man hittar på!

/Jessica

jag älskar dig

Idag har jag och Johan varit tillsammans i 2 år! ♥

ny blogg ... igen!

Nu är det så att jag bytt blogg åter igen, haha! Men jag blev inte ritigt klok på den förra bloggen på blogspot. Det blev bara helt år helvete. Så nu skulle jag vilja ha hjälp med någån som kan göra en blogg design åt mig! Skulle upskattas väldigt mycket! Puss! /Jessica

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0