boy, you know i care

Jag suger verkligen på att uppdatera här! Har nästan inte tid att sitta här och häcka, har varit så mycket med skolan på sistone, speciellt projektarbetet. Men idag har vi redovisat det muntligt. Våran powerpoint vart 30 minuter och då tog vi inte ens med hälften av det vi skrivit, medans de andra redovisade i ungefär kring 10 minuter. Vart lite uttjatande att prata så länge, men what to do?

Valborgs i helgen. Min gubbe är och lanar och jag funderar vad man kan hitta på. Vill laga god mat, typ en flintastek med potatisgratäng och någon god sås till skulle ju sitta som smäck men får se vad jag hittar på. Kanske man far runt och kollar lite varstans helst i bil. skulle ju regna imorgon.
Måste även till Finland och inhandla lite godsaker inför helgen, måste försöka fixa skjuts bara.
Kommer nog bli en kanon lördag, först blire lite "förfest" hos kåkå med trevligt folk och sen vidare till hotellet.

Föresten.. jag har tagit tummen ur röven och hittat rätt min kamera laddare så kan ju snöra upp lite bilder så fort jag haft den till andvändning.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och se tv och så småningom somna.
Nattinatti!


i move along

Igår drömmde jag att jag var gravid, det var helt sjukt och jag var jätteglad, Johan däremot var inte så glad! Men jag vaknade då "bebisen" sparkade, fast de var för att jag hade ont i magen i verkligheten. Drömmar kan allt bli tokiga, har börjat drömma om aliens och skit om nätterna, var nog sen jag såg en verklighetsbaserad film om aliens, den var riktigt bra faktiskt så jag antar att man är lite uppjagad av den filmen.

Har varit och fått mig en holter som jag ska ha i 5 dagar. För er som inte vet vad de är så är det en bärbar ekg maskin som ska kolla mitt hjärta under dessa dagar. Konstigt nog ska jag ha det så pass länge närman bara i vanliga fall ska ha den över natten, men jag antar att de är sånt som bör kollas eftersom jag går med ont i hjärtat flera gånger i veckan.

Nu ska jag gå och vara social med gubben, han vill tydligen bli utklassad i poker.
/jessica

good girl gone bad!

Har inte uppdaterat på ett tag märkte jag just. Men det enda jag gjort är att umgås med folk typ, har inte hunnit med en enda träning sen i Onsdags, shame on me! Skulle och gmma idag men gick efter en halvtimme eftersom jag var så trött. Men fick mig en promenad till skolan iallafall, vädret var helt awesome!

Ska få med Johan ut på en promenad sen, så tråkigt att gå själv då man inte har någon musik med sig. Min ipod sladd är nämligen borta så jag får inte in några låtar!
Måste börja hårdträna inför balen nu hehehe, har ätit allt för mycket godsaker på sistone!

Kan inte lägga upp några bilder på bloggen heller eftersom jag har tappat bort kamera laddaren så måste försöka leta rätt på den annars blir det att köpa en ny! så jag får ursäkta om den är lite tråkig, men bilder kommer så småning om :)

Nu ska jag ringa efter skjts så jag kan hämta rena kläder, sen ska jag börja med maten, blir kyckling & ris tror jag är sugen på kyckling gryta så det kanske blir det.

ha en bra dag!
/jessica


jag färgar mitt hår rosa med gröna slingor

Sitter just nu med färg i håret, var absolut nödvändigt eftersom min utväxt var inte OK!
Ska snart gå och skölja ur det så får vi se hur det blir, har tagit rosa och grönt brun färg inga röda toner alls, tycker inte riktigt om då det skimrar i rött, passar inte riktigt in på mig!




Imorgon ska vi på studiebesök till SOS alarm i luleå samt på brandstationen, ska passa på att höra med karlarna där om man får komma och praktisera där om 3 veckor, hoppas dom säger ja för det hade varit riktigt kul!

Nä hurrni, nu måste jag gå och skölja ur färgen!
take care!

flottboll

Ska strax hoppa in i duschen efter det lökiga spinning passet jag var på. Känns som om de blir jobbigare för varje gång jag går dit, men vet inte varför. För min kondis har blivit bättre än förut iallafall.

Kanske skulle ha skippat dom 2 vaniljmunkarna jag åt efteråt, shame on me!
Men jag ska snart ha mens och då har jag sötsug så förbannat så det var endast därför.
Har ju skött mig med att inte äta sötsaker på veckan vilket är framsteg för min del!

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen krypa ner till sängs med gubben och se tv och slappa tills vi somnar!

oh sunny day

Har kommit in från en promenad för ett litet tag sen, kunde inte hålla mig då solen var framme, grymt skönt!
Orkade inte vara hos Johan för han ville inte vakna så då promenerade jag hem istället :)

Ska fara och handla lite kyckling och sånt om ett tag, ska laga en stark kyckling gryta sen, kommer bli smaskens tror jag!

Sista dagen av påsklovet idag känns ju lagomt surt, fast går bara 4 veckor ungefär sen så går vi ut på praktik tills sist veckan innan studenten. Ska ringa och höra med Luleå brandstation om man får praktisera där, hade varit grymt skoj om man nu får det! Sen så längtar jag ju en hel del till studenten, ska bli fett skönt!

Nu ska jag packa lite kläder sen bege mig in mot stan och handla!

lördag

Har just klivit ur duschen och väntar på att maten ska bli klar. Lax med potatis & citronsås står på menyn och jag riktigt längtar tills det är klart för ja håller på att hungra ihjäl!

Gymmet gick hyffsat bra, förutom att jag var lite slö. Men magen,ryggen & axlarna fick röra på sig och de kändes helt OK!

Vet inte vad kvällen har att erbjuda riktigt än, men det återstår att se lite senare då jag får tag i mitt hjärta.
Jag antar att han ligger och sover förfullt just nu.

Jag älskar dig jätte mycket även fast du är lite knasig.


godmorgon!

Har vaknat för ett litet tag sen. Skulle ju kliva upp 10 men somnade om till 11.20.
Sitter nu och äter 2 ägg mackor och dricker BRAVO, älskar deras juicer!

Efter jag ätit så ska jag börja bege mig mot Nova. Hade varit najs om jag hade cykeln framme, men orkar inte börja böka fram den nu, får ta fram den då jag kommer hem.

Och var f'n är solen dom hade lovat i helgen?
Jag var ju taggad på att gå ut och promenera i vårsolen, men icket!

hemma kväll

Benpasset gick grymt bra och nu väntas bara träningsvärken imorgon.
Har nyss ätit lite lax och tryckt i mig en banan.

Kvällen kommer att spenderas framför tvn med mi madre y padre.
Dom har köpt världens godispåse och massa chips och ostbågar, men jag ska INTE äta!
Har köpt mig blåbär som jag ska äta istället, mycket godare och dessutom väldigt nyttigt.

Ska kliva upp kring 10 imorgon så jag kan vända tillbaka dygnet. Blir nog att fara en sväng till gymmet då, blir ett  mage/rygg pass och kanske man klämmer in lite axlar också. Sen funderar jag på om jag ska fara och simma, var jätte länge sen. Fast det återstår ju att se imorgon om orken sitter i.
Nu ska jag gå och äta mina blåbär och sätta mig framför tvn och slappa!



i'm back!

Nu har jag återfått min motivation till att skriva här igen.
Kommer skriva ganska mycket om träningen eftersom jag har satt upp ett mål och förhoppningsvis kommer de ge de resultaten jag hoppas på! Bland annat dessa;
  • Få bättre kondition
  • Bli slankare & mer muskler
  • Få bort mitt sötsug
Dessa är min prio1 lista som jag först och främst vill uppnå, kommer skriva om hur det går dagligen och vilka resultat det ger!
Ska strax fara iväg och gymma, blir att köra ben & rumpa och sen avsluta med lite mage, och så blir det nog rullbandet ett tag efteråt. Behöver verkligen träna, har gått upp ett antal kilo under påsk, haha!

Nu ska jag gå och byta om och sen bege mig mot Nova!



RSS 2.0