Halloween

Goddagens! Sitter här proppmätt efter att vräkt i mig en ostburgare, och gott var det!
Ska lägga mig och smällta maten med att se en film.

Ikväll blir det party och jag är taggad!  ´happy halloween' ;)


Haparanda

Godmorgon! Sitter här typ uppe med tuppen? Väldigt sällsynt att se mig vaken så här tidigt kan jag tala om. Men jag ska till haparanda vid 12, och jag längtar som fan till att köpa en korv på ok innan vi far, sen ett flott på max, åh it's wonderful!

Inatt somnade jag kanske vig 6 tiden på morrn, givande? nä, men ska vändaom på dygnet så blir att sova tidigt inatt. Imorgon ska jag laga spagetti & köttfärssås, har varit grymt sugen på det länge. Har typ fått något slags beroende av det. Har som aldrig tyckt om det så jätte jätte mycket, men nu älskar jag det!

Imorgon är det lördag & halloween! Taggad till 1000 är jag och trot det kommer bli en great kväll :)

Nu ska jag sätta upp håret i en svans och ta på mig nå kläder, blir lodis eftersom jag inte får på mig nå jeans än pga min träningsvärk :/ huhu illa va? Igår fick johan hjälpa mig upp från stolen och ner på den, känner mig lite lagomt invalid!
Nå nu ska jag sluta skriva! takecare!
/Jessica


sleep tight

Jag är helt slut, klockan är 3 och jag håller på att däcka. Kom nyss hem från christoffer, har varit en väldigt trevlig kväll! Nu ska jag gå och snöra mig tror jag, ska upp rätt så tidigt, ska till happis en sväng :) nå, GODNATT!


träningsvärk

Hallå! Sitter här i Johans byxor och bh fortfarande, har inte orkat kliva upp ur sängen idag, har bara legat och myst med älsklingen. Men det är rätt så skönt det med.

Vill verkligen ha en loka just nu, men jag orkar inte gå till ica, har så enormt med träningsvärk, har seriöst aldrig haft så här mycket i hela mitt liv så det suger att knappt kunna gå! :P Men ska försöka gå och promenera så att den minskar iallafall.

Ska städa idag har jag tänkt, samt möblera om, kommer nog ta flera timmar eftersom jag inte kan börja mig utan att mina muskler krampar sönder! haha.

Nå nu ska jag väl ta ut tummen ur arslet och börja plocka ihop lite saker!
take care! /Jessica


If today was your last day

Hejhej! Ska snart gå och ta på mig nå kläder till bodypump passet ikväll. Är inte alls taggad, känner mig slö och jätte trött, men det är väl bara att hålla i.

Tror ja ska lägga mig i solariumet några minuter efter det, men har som en känsla att jag kommer somna. Gick ju trotts allt och la mig 08.00, vilket inte vars så smart av mig, men kunde ju inte alls somna.

Måste även försöka leta rätt på min kamera laddare, för kamera ska jag ha på lördag!
Hade ju som velat klä ut mig, men det vart så oplanerat så jag får väl ta det nästa år istället.
Snör upp några outfits som jag kanske skulle kunna tänkas ha nästa år, eller vad jag hade velat ha i år.



take care /Jessica

let me hold you one last time

Godkväll folket! Har just kommit hem efter en inte så händelsrik kväll. Vi skulle fara och bowla och hade dragit ihop 10 personer men då fanns det ju såklart ingen bana ledig så det sket sig. Pojkarna började spela på Jacken och skrapade ihop några hundringar. Jag kommer bli helt beroende av det skit spelet efter jag fyllt 18, huvva!

Nu vet jag inte vad man ska hitta på, kanske ska städa Johans rum som ser ut som ett bombnedslag, men får se hur jag kommer göra med den saken, känner mig slö ;)

Nä nu ska jag springa och kissa innan jag dör! Pusss

Sweet dreams

Hejhej! Har just ätit frukost och klockan är halv 4. Har vänt om på dygnet helt och hållet. Inatt klockan 3 så gick jag och bakade scones, vilket satt enormt bra i magen nu på morrn!

Jag ska snart fara och övningsköra en sväng sen ska jag nog och sola om jag hinner och ids. Ska nog även ta en promenad, ska höra om man får med sig Johan. Fast igentligen ville jag ju fara och simma, men kanske gör det imorrn istället.
Har iaf bars imorrn som jag ser framemot. Har inte varit och tränat på det passet på 1 år tror jag så det ska bli skönt att få träna det :)

Nu ska jag gå och klä på mig och invänta mamma så vi kan fara och köra!
takecare!  /Jessica

Freedom

Gud vad jag längtar tills jag har tagit studenten och bara få börja ett nytt liv! Jag ska inte bo kvar i kalix kan jag meddela er om. Jag har mina mål och mina drömmar om vad jag vill bli och jag ska följa dom till 100 procent!

Ska jag vara ärlig kommer jag inte sakna Kalix någonstans, ska bli skönt att slippa allt skitsnack alla enormt jobbiga människor som bara finns i min vardag och irriterar mig nå så jävulskt.

Men nu är det ju ett tag till studenten och jag kommer inte slappa nånting med skolan, för jag ska gå ut med någolunda betyg och jag vet att jag kommer klara det, men måste bara finna motivationen till det!

År 2010 kommer bli ett sjuhelskota bra år känns det som! Jag ska göra det bästa av det och utnyttja mina chanser jag kommer få, och inte hänga med huvudet för minsta lilla! Ska börja träna igen, köpa gymkort och bli lite mer fit!
Nog för att jag sagt det måånga gånger i bloggen, men jag ska iallafall försöka, att sluta med socker är som att sluta röka för er andra. Jag är verkligen helt beroende av det. Klarar mig inte en dag knappt några timmar utan det och då är det illa, riktigt jävla illa. Det är just därför jag skulle vilja sluta för att må bättre både fysiskt & psykiskt!

Men nu ska jag inte skriva något mer, ska gå ut på en promenad tror jag. Sen ska jag ta en varm och lång dusch och bara slappa! take care


Us against the world

Alltså grejjen med att ställa om klockan har förvirrat min dag! Dagen har gått så grymt segt och det enda jag tycks ha gjort är att sitta vid datorn ..

Men imorgon är det måndag och LOV! Hur great är inte det? Jag ska iallafall och promenera/gymma, sen kanske jag lägger mig i solariumet i några minuter. Har även bokat in bars på onsdag och spinning på torsdag! Ska äntligen börja spinna igen, känns som evigheter sen, så det kommer bli jätte skönt!

På Lördag är det Halloween och kvällen kommer nog bli g r e a t!

Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen, sovsött!

/Jessica

What if you

Hallå! Har just varit och solat och det var grymt skönt, har nog inte solat på över ett halv år så det är på tiden att jag gick idag. Träffade Nathalie också, vi planerade in att vi skulle fara och promenera imorrn om vädret är på våran sida detvillsäga.

Ikväll ska jag bara ligga och se på tv och slappa och äta godis!
Nu ska jag försöka slita bort Johan från hans dator och be han komma och mysa :)


Break even

Usch, har vaknat på fel sida idag kan jag då säga, stackars Johan som får stå ut med en surfitta idag! :p
Nå jag ska nog gå på en långpromenad och rensa skallen så blir jag nog på lite bättre humör.

Skulle vilja fara och sola, men jag vet inte om jag orkar .. Ska iaf göra en fruktsallad till ikväll vilket kommer bli as gott!

Nu ska jag gå och klä på mig lite sen ringa mammi och höra om hon ska och handla.


the cure

Sitter just nu hemma och lyssnar på lite musik, känner mig trött och allmänts eg så skulle helst vilja stanna hemma, men icket det! Har börjat känna mig lite snorig bara det inte är en förkyldning, kanske svininfluensan?;)
Nä, det tror jag dock inte! Ska inte ta sprutan heller, det är ju bara en vanlig förkyldnig .. dessutom dör det fler i vanlig förkyldning så jag tänker inte spruta in nå onödigt skit i mig!

Idag är det en välbehövlig och bra dag, får ju lov idag och jag ska riktigt njuta av den! Dock är jag grymt avis på jesper,fredrik & patte som drar till Thailand på måndag i 2 veckor!! Lite skönt det hade varit att liga på stranden om dagarna!

Nåja, nu ska jag fixa håret sen börja bege mig mot skolan!


it's now or never!

Har just suttit och tagit mig en stor fundering och verkligen tänkt igenom saker och ting.
Och jag mår mycket bättre av att ha gjort det. Det är inget jag kommer skriva här, men jag har mina mål klart nför mig nu och jag kommer att föjla dom strikt. Har ingen anledning att slappa och bara glida förbi dagen.

Nu är det skärpning för min del, och jag vet att jag kommer klara det men det kommer att vara tufft, riktigt jävla tufft men jag ska klara det!


no sleep

Sitter här och håller på att somna, har inte sovit nånting inatt! Mitt huvud dunkar och magen gör ont, kommer bli en dålig dag idag.
Vill bara ha kväll så jag kan få gå och sova, ska nog gå och lägga mig efter jag ätit middag!

Nu ska jag sminka mig, och ringa Jesper och se om han vaknat!


you can talk what you want

Idag är det Söndag och jag kommer tillbringa min kväll åt att plugga till NkA provet som är imorgon.
Är inte så svårt provet så nog vet jag det kommer gå bra imorgon :) Har även en massa prov på ingående som måste göras!

• NkA
• Sjukvård
• Psykologi
• Svenska uppgifter
• NkB
Har säkert glömt en massa, men det orkar jag inte tänka på måste bli klar med dom här proven nu först.

Jobbigt som fan, men det är ju trotts allt sista året och jag känner mig stressad som fan till studenten, känns som om att jag inte hinner med allting, men det kommer jag ju göra.

Nu ska jag gå och duscha sen sätta mig och plugga!


guess what?



you still belive in me

Har fått mig en ny design nu, om ni inte ser den tryck F5!

Idag har jag lagat kycklinggryta åt mig och gubben, och det var grymt gott.
Ska nog promenera ner till ica sen och köpa mig någonting gott till senare är sugen på choklad!
Johan ville även gå ut och gå?! Han måste ju slagit huvudet .. Sen när har han velat gå ut och motionera?
Haha, fast inte klagar jag, då har jag ju någon att prata med ;)

Nä, nu har jag faktiskt inte någonting mer på hjärtat, kanske uppdaterar senare om jag har något vettigt att säga!



baby love

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.



only hope

Hejhej! Har stannat hemma idag med, var inte så kry igår, men blir att fara på skolan imorrn iaf.
Behöver även plugga en hel del, så ja kanske gör det under helgen då.

Sitter nu och väntar på att mamma ska komma och hämta upp mig, ska fara och kika på nu uggs, lite gossigt!
Det har ju börjat bli så sjukt kallt ute nu! Fast det är himmla skönt att gå ut och gå på kvällen, luften är jätte frisk :)

Nåväl, nu ska jag bege mig in till stan!


so far away


Bestämt mig

Idag var vi ju på LTU ( luleå tekniska universitet) och var väl inte direkt så givande att gå där. Så det enda vi gjorde där var att åt, sen gick vi till teknikens hus! Man kände sig som ett barn igen och kul var det! ;)
Men allt var så mkt mindre, var ju inte alls jätte stort som det var då man var liten! haha

Har nyss varit hemma och ätit mat, ska snart gå ut på en promenad med Johan, skönt om inte annat. Kanske lättar min mensvärk en aning.

Vet även vad jag ska läsa vidare till efter gymnasiet :) Har tänkt att läsa till en ambulansskötare vilket jag tror kommer bli kanon! Kommer då flytta till Luleå med älsklingen :)

Nu ska jag ta mig nå varma kläder och bege mig ut i kylan!


Luleå

Godmorgon! Sitter här och försöker fördriva tiden tills Jesper kommer och hämtar upp mig.
Vi ska med skolan typ till Luleå universitet över dagen och glo. Är inte så sugen på att fara med tanke på att jag har så förbannat mycket mensvärk! Inte så kul .. + att jag gärna hade sovit hela dagen!

Nåja, nu ska jag gå och borsta tänderna och klä på mig!


look a like zombie

Godmorgon! Idag är en sån dag som jag bara vill stanna under täcket hela dagen.
Då jag gick och åt frukost satt jag inlindat i täcket och såg ut och såg hur jävulskt kallt det såg ut som, frost över allt och det var inte så lockande om man säger så, Huvva!

Ska höra med mamma om vi kan fara och köpa uggs idag efter skolan, ska nämligen skicka tillbaka klänningen och skorna jag beställde, orkar inte slösa på sånt jag knappt kommer använda. + att klänningen var förliten och det fanns ingen annan storlek kvar så det sket sig ändå. Och den var ju jätte fin, men men!

Nu ska jag gå och försöka fixa mitt extremt lockiga hår som står ut och alla håll och kanter eftersom jag somnade med blött hår .. GREAT! Har korkskruvar i hela håret och det ser förjävligt ut .. Hatar verkligen mina lockar .. död åt dom! Hade varit så grymt skönt att ha rakt, då hade man kunnat kliva upp typ 15 min innan skolan börja och håret är rakt och fint ..

Nä nu har jag inte tid att skriva!



Stamp on the ground

Har just städat klart rummet, och det var inte lite damm! Har gått och nysit under tiden.

Nu ska jag hem en snabbis och hämta mig nå kläder tills imorrn, sen blir det nog att fara ut på en promenad.
Får med mig Johan till&med, och det är väldigt ovanligt! Haha.

Sen ska jag ta en varm dusch, och lägga mig i nybäddade sängen och bara mysa.
Kanske man köper sig frukt och gör en fruktsallad? :) det lät grymt gott!

Nåja nu står mamma utanför lägenheten måste kila!


Söndag

Idag är det Söndag och idag måste jag städa, ligger fullt med kläder på golvet, vilket inte är så himmla najs.
Ska nog gå ut på en promenad sen om jag orkar, ska höra om Johan vill komma med också.

Jag vill ha en hund! Då hade jag ju fått gå ut och gå varje dag, då skulle jag inte kunna vara så lat och bara ligga inne. Ska köpa en hund efter jag tagit studenten! Om jag har pengar dvs.

Nu ska jag gå och ta mig nå mat i magen snart sen börja ta tag i städningen!


Slödag

Har inte haft ork till att skriva idag, eftersom jag sovit ungefär till 4. Slö som man är har jag inte gjort så mycket givande under denna kväll, mest har jag tillbringat min tid i sängen och sett film och ätit massa flott!
Och nu har man fet ångest för att jag åt som en gris, men kommer förmodligen inte orka fara och träna imorrn eller varken i veckan heller, fyfy!

Nu ska jag lägga mig i sängen med älsklingen och se nån film innan vi ska sova, men kommer förmodligen slockna mitt i filmen som vanligt! nattinatt!


Let's ride


it takes more

Har just gjort mig varm choklad med grädde och gott var det. Har suttit och kollat på balklänningar, men hittar som ingen som är så fin. Alla är ju bara överdrivna eller ser ut som en sopsäck.
Kanske inte borde tänka så mycket på det nu, men det är bra att kika så man inte får panik i sista stunden.

Nu ska jag gå och vara social med John Blund, så kanske man är någolunda pigg imorgon!
Nattinatt!

                                                                                                                                                              


Jag skrattar idag

Kåbdalis idag;

Någon mer än jag som vart sugen?! :D

I want it that way

Sitter och mumsar i mig en 200g chokladkaka och gott är det! Har även börjat bli beroende av loka, det är ju så jävla gott! Alla smaker är ju gudomliga :>

Måste börja lägga in lite mer bilder här, måste försöka leta rätt på min kameraladdare, som säkert ligger på golvet nånstans under mina kläder..

Imorgon skajag på b4 med några brudar och bara chilla och se idol. Brukar inte följa idol så bra. Och då Camilla är med vill man ju bara skjuta henne, satan så jobbig och pinsam hon är, hon skämmer ju tamigfan ut hela kalix.

Tror jag ska gå ut på en liten promenad nu strax, ska höra om jag får med mig Johan också, men den risken är låg. Nu ska jag lägga mig och se tv ett tag innan jag går ut.

/Jessica


                                                                                      hösten 08

I hate to say goodbye

Godmorgon, eller ja det kanske inte är så mkt morgon för er andra, men själv har man nyss vaknat.
Har varit ledig idag från skolan, SKÖNT! Har prov i nk B imorrn och jag kan inte göra det eftersom jag inte har fått de papprerna vi skulle ha prov på .. great -.- ..

Ska snart gå och ta mig nå mat, sen hämta cykeln min hos kåkå. Ska nog ta mig en promenad sen, var ett grymt bra tag sen sist.

Men nu ska börja klä på mig och äta!
/Jessica


Pretty fly

Godmorgon! Sitter här och försöker fördriva tiden tills bussen går. Den kommer om ca 45 min ..
Har tagit fram min vinterjacka så nu fryser jag inte! Ska dock försöka hitta mig en ny vinterjacka nån gång då jag har pengar!

Måste och plocka mossa till iv;n efter skolan, och jag kommer få stressa ihjäl mig eftersom att jag ska och rensa typ dirr efter skolan, eller ja, jag måste ju hinna äta iallafall.

Nåja, nu ska jag ta på mig nå kläder .. sen borsta tänderna och slöa.

/Jessica

huvva

Värsta kvällen på länge .. fyfan!

don't break this change

Gårdagen var helt OK! Spenderade kvällen med dessa pojkar :)



Idag är det bulldag, så jag ska be min pojk gå ner och köpa bulla åt mig ;)
/Jessica

Fire burning

Tja! har inte uppdaterat här på ett bra tag så jag gör väl det nu då jag inte har så mycket annat för mig.

Ska snart hem och laga mat, makaroner & köttfärssås blir det, vart så extremt sugen på det. Får se om jag lyckas göra så det går att äta. Fast Johan brukar säga att de ja lagar bli gott, så jag litar på det ;) haha

Imorgon blir det nog att bege sig mot Luleå för lite shopping, skulle behöva en massa koftor jeans, skor, och allt möjligt, men det har jag absolut i nte råd till imorrn. Har endast 1100 kr att handla för :P får väl hoppas jag hittar nånting behövligt :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och se nån film innan jag ska hem.

PUSS!

RSS 2.0